Terug naar overzicht

Is Shortleasevoordeel actief op het gebied van MVO?

vanaf € ,-

bijtelling

Wij zijn actief op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo hebben wij diverse verenigingen waar wij tegen gereduceerde tarieven voertuigen inzetten bij kinderkampen of vervoer van uitwedstrijden. Daarnaast zetten wij elk jaar voertuigen in voor de  ROPA – run en  SGO Run van  Albert Schweitzerziekenhuis. Ook zijn wij actief op het gebied van lotenverkoop voor Stichting ORAZ van het Albert Schweitzerziekenhuis en doen wij jaarlijks een schenking aan het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. 

Voor onze personeelsleden proberen wij een zo goed mogelijk werkklimaat te creëren en een flexibele werkgever te zijn. Al onze medewerkers zijn dan ook al jaren in dienst, het personeelsverloop is minimaal. Al onze medewerkers hebben naar u als klant dan ook een flexibele instelling en hebben een bovengemiddelde persoonlijke betrokkenheid. Het is voor onze medewerkers  dan ook de uitdaging om u zo volledig mogelijk invulling te geven aan uw wensen. Onze medewerkers proberen samen met u  een zo groot mogelijk voordeel te behalen bij invulling van uw mobiliteitsbehoefte. Uw vervoer is onze uitdaging! 

  • Tarieven zijn op basis van 2.000 kilometer per maand en excl. BTW
  • De foto's dienen ter indicatie. Bij dezelfde modellen kunnen lichte verschillen zijn met betrekking tot kleur en accessoires.
  • Alle aanvragen zijn onder voorbehoud van acceptatie.
Offerte aanvragen

Contact

Shortleasevoordeel.nl
Molenvliet 69
3335 LH Zwijndrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.30 uur

is onderdeel van DRECHSTEDEN

Offerteformulier

Offerte

Bel mij terug (binnen 24 uur)

Bel terug