Terug naar overzicht

Mag ik met mijn shortleaseauto naar het buitenland?

vanaf € ,-

bijtelling

Als u met uw shortleaseauto naar het buitenland wilt reizen dient u ten aller tijden vooraf toestemming te vragen aan onze medewerkers. Deze toestemming wordt uitsluitend schriftelijk verleend.

Om vervelende situaties te voorkomen stemmen wij dit graag vooraf met u af. Niet alle landen zijn namelijk verzekerd of zonder risico. Wij voorkomen bijvoorbeeld ook graag dat u zonder de juiste documenten reist of dat u in het buitenland reist zonder dat u aan bepaalde voertuigeisen voldoet. Zoals bijvoorbeeld winterbanden of aanwezigheid van brandblusser, noodhesjes, gevarendriehoek etc. etc. Per land kunnen onze medewerkers u informeren over de benodigde verplichte attributen.

Wanneer u weet dat u met uw shortlease auto naar het buitenland gaat reizen adviseren wij dit ruim op tijd te melden, zodat er voldoende gelegenheid is om zorg te dragen voor de juiste attributen. En zodat u ontspannen en uitgerust aan uw reis kunt beginnen.

  • Tarieven zijn op basis van 2.000 kilometer per maand en excl. BTW
  • De foto's dienen ter indicatie. Bij dezelfde modellen kunnen lichte verschillen zijn met betrekking tot kleur en accessoires.
  • Alle aanvragen zijn onder voorbehoud van acceptatie.
Offerte aanvragen

Contact

Shortleasevoordeel.nl
Molenvliet 69
3335 LH Zwijndrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.30 uur

is onderdeel van DRECHSTEDEN

Offerteformulier

Offerte

Bel mij terug (binnen 24 uur)

Bel terug