Terug naar overzicht

Wat te doen wanneer er verkeerde brandstof is getankt?

vanaf € ,-

bijtelling

NOOIT de auto starten, als u de auto nog niet gestart heeft kan er verdere motorschade worden voorkomen. 

Als u er achter komt dat u verkeerde brandstof getankt heeft, bij de eerste gelegenheid de auto parkeren en niet meer starten.

U kunt de ANWB bellen, telefoonnummer 085-4835430. Deze beschikt over speciale pompwagens die de tank op locatie leeg kunnen zuigen. Indien de auto nog niet gestart is bij constatering kunt u de tank afvullen met de juiste brandstof en de weg vervolgen. In dit geval dient u melding te maken van het voorval bij onze medewerkers. 

Wanneer u de auto al gestart heeft of zelfs met de auto gereden heeft belt u ook de ANWB alarmcentrale, telefoonnummer 085-4835430.  De wegenwachter zal de situatie ter plekke beoordelen en advies geven. Binnen kantooruren dient u ons direct op de hoogte te stellen. Eventueel kunnen wij in overleg met de wegenwachter beslissen wat de beste oplossing is. 

Schade ten gevolge van het tanken van verkeerde brandstof valt niet onder het eigen risico maar is geheel voor rekening van de huurder. 

  • Tarieven zijn op basis van 2.000 kilometer per maand en excl. BTW
  • De foto's dienen ter indicatie. Bij dezelfde modellen kunnen lichte verschillen zijn met betrekking tot kleur en accessoires.
  • Alle aanvragen zijn onder voorbehoud van acceptatie.
Offerte aanvragen

Contact

Shortleasevoordeel.nl
Molenvliet 69
3335 LH Zwijndrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.30 uur

is onderdeel van DRECHSTEDEN

Offerteformulier

Offerte

Bel mij terug (binnen 24 uur)

Bel terug